Norsk-kurs

 

Training and courses

Type kurs

Varighet dager

Type omgivelser

Dato

Primitiv ild

1-2

Skog

 

"Borte"

48t

Fjell og skog

 

Overlevelse barmark

4

Skog

 

Overlevelse kyst

4

Kyst

 

overlevelse vinter

8

Fjell/skog

04. - 11.03.18

Schedule

 

Oktober 2018:

2 dagers privatkurs/guiding Jotunheimen/Telemark

 

August 2018:

Besøke Bushcraft Festivalen Sweden 24.-26. August

 

Mars 2018:

Instruktør i overlevelsestemaer under vinterkurs for reservister i Sverige i mars 2018.

 

Vi tilbyr tilpassede kurs, eller veiledning på forespørsel, og dette kan avtales sammen med deg etter dine behov. Det er også mulig å be om instruksjonsstøtte på ditt sted.

 

Norwegian Bushcraft samarbeider også med Scandic Bushcraft, besøk Scandic Bushcraft ved å klikke på logo.

Hvorfor kurs?

Personlig går jeg på kurs som kurselev når jeg kan. Da spesielt overlevelseskurs. Selv grunnkurs gir meg nye tips og vinklinger, og jeg lærer ikke bare fra instruktørene, men også de andre kurselevene.

Det er en flott mulighet til å styrke din selvtillit til de ferdighetene som ofte trengs i utendørsaktiviteter.

Noen ferdigheter er nødvendige for å kunne drive sikkert. Andre ferdigheter er mer kjekt å kunne, men kan likevel være livreddende i spesielle situasjoner. Vite hvordan man får fyr med gamle primitive metoder er ikke nødvendigvis livsviktig, men i mange situasjoner kan du bli glad for å ha lært akkurat det.

Guiding

Guiding er et alternativ til kurs, det foregår gjerne over kortere periode, er gjerne for en bestemt gruppe, er spesifikt til et tema som for eksempel fiske, skog, fjell, kyst eller primitive metoder. Guidingen kan legges opp slik at det ikke er langt å gå, eller motsatt der alt legges som en tur, med informasjon og demoer underveis.

Guiding kan passe for grupper som ønsker litt informasjon om lokale forhold, eller generelt ønsker å lære litt mer om et tema under realistiske forhold. Grupper som dette kan variere i størrelse, og er ofte skoleklasser, foreninger, bedrifter eller vennegjenger som ønsker en opplevelse utenom det vanlige.

Treningsområder for kurs

Overlevelseskurs i kystmiljø gjøres i Midt-Norge da vi har flere steder velegnet for denne typen trening. På grunn av naturens store variasjon i det området, kan det meste av kurs kjøres der.

 

For all annen trening enn kystmiljø, kan denne foregå i østlandsområdet. Her er det flere lokasjoner velegnet for formålet, samt at det er kort vei til Oslo Lufthavn og togforbindelser.

 

Guiding kan avtales og planlegges ut ifra hva som ønskes gjennomført.

© Copyright. All Rights Reserved.