Mantracking

Mantracking

 

Mantracking er rett og slett kunsten i å kunne spore mennesker. Finne, lese og følge sporene som vi mennesker etterlater oss.Norwegian Bushcraft kan tilby dette unike kurset takket være at vi er i et samarbeid med en av verdens beste mantracker instruktører. Etter selv å ha tatt et kurs med henne var det naturlig å inngå et samarbeid for å kunne tilby dette til flere her i Norge.
Kyt Lyn Walken Allsopp er representant og offisiell instruktør for U.S. Hull's Tracking School, samt sertifisert anti-krypskyting Ranger for Conservation Rangers Operations Worldwide Inc.


Siden 2017 har hun undervist i SAR, rettsmedisinsk og taktisk sporing over hele Europa. Hun trener opp alt fra parkvoktere i Afrika til Search & Rescue personell i Alpene. Hun er en anerkjent instruktør både militært og sivilt.


Hun er forfatter av 5 bøker og flere artikler viet temaet å lese og følge fotspor.

Kurset går over to fulle dager og er et praktisk kurs, med teori innbakt underveis. Du lærer hvordan man identifiserer, leser og følger menneskelige spor i ulike områder og hvordan man kan hente data fra både nye og gamle spor. Denne kunnskapen er veldig nyttig for militære, politi og redningsmannskap, men også kjekt å kunne for sivile. For eksempel  lære å lese våre egne fotsporene i tilfelle vi går oss vill. Såkalt backtracking. Dette kurset vil også ta for seg grunnleggende anti-tracking.Du trenger ingen forkunnskap for å delta på dette kurset.

Etter kurset mottar du deltakerbevis og to manualer av Kyt Lyn Walken Allsopp gratis i PDF-format.


Kurset holdes i Løten i et lett tilgjengelig område, ca en time fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Adresse vil bli gitt når du er påmeldt på det aktuelle kurset. Vi er behjelpelig med å formidle overnatting om du har behov for dette før, under eller etter kurset. Du kan også ta kontakt for råd om beste reisemåte.


Vi stiller med nødvendig utstyr for å gjennomføre kurset. Det du selv må sørge for er mat, klær, sko for å være utendørs i 2 dager i aktuell årstid.


Kursdato: 14. - 15. september 2024

Pris pr. deltaker 2200,- kr


For å sikre din plass på kurset, meld deg på her.

For spørsmål eller andre ting om kurset, kan du kontakte oss via epost