Kurs

Type kurs

Varighet dager

Type / Sted

Dato neste kurs

Bushcraft

3

Skog / Innlandet

Navigasjon

2

Skog / Innlandet

Navigasjon

2

Skog / Innlandet

For å finne mer informasjon om et kurs trykk på link i planen under, eller velg ønsket kurs i menyen. For å melde deg på, kan du trykke her, og fylle ut skjemaet. Når betaling er utført vil vi ha en avtale og du vil ha sikret din plass på kurset. Alle våre kurs planlegges og risikovurderes før gjennomføring. Sikkerhet er høyt prioritert.

Plan fremover


Alle ordinære kurs holdes normalt i Stange eller Løten Kommune. Reise med tog er enkelt og anbefalt.


Vi tilbyr også tilpassede kurs, eller veiledning på forespørsel, og dette kan avtales sammen med deg etter dine behov. Det er også mulig å be om instruksjonsstøtte på ditt sted


Hvorfor kurs?

Personlig går jeg på kurs som kurselev når jeg kan. Da spesielt kurs som kan løfte egen kompetanse. Selv grunnkurs gir meg nye tips og vinklinger, og jeg lærer ikke bare fra instruktørene, men også de andre kurselevene.

Det er en flott mulighet til å styrke din selvtillit til de ferdighetene som ofte trengs i utendørsaktiviteter.

Noen ferdigheter er nødvendige for å kunne drive sikkert. Andre ferdigheter er mer kjekt å kunne, men kan likevel være livreddende i spesielle situasjoner. Vite hvordan man får fyr med gamle primitive metoder er ikke nødvendigvis livsviktig, men i mange situasjoner kan du bli glad for å ha lært akkurat det.

Guiding

Guiding er et alternativ til kurs, det foregår gjerne over kortere periode, er gjerne for en bestemt gruppe, er spesifikt til et tema som for eksempel fiske, skog, fjell, kyst, ville vekster eller primitive metoder. Guidingen kan legges opp slik at det ikke er langt å gå, eller motsatt der alt legges som en tur, med informasjon og demoer underveis.

Guiding kan passe for grupper som ønsker litt informasjon om lokale forhold, eller generelt ønsker å lære litt mer om et tema under realistiske forhold. Grupper som dette kan variere i størrelse, og er ofte skoleklasser, foreninger, bedrifter eller vennegjenger som ønsker en opplevelse utenom det vanlige.

Treningsområder for kurs

Overlevelseskurs i kystmiljø gjøres i Midt-Norge da vi har flere steder velegnet for denne typen trening. På grunn av naturens store variasjon i  det området, kan det meste av også andre kurs kjøres der.


For all annen trening enn kystmiljø, kan denne foregå i store deler av landet, men primært i Innlandet. Her er det flere lokasjoner velegnet for formålet, samt at det er kort vei til Oslo Lufthavn og togforbindelser.


Guiding kan avtales og planlegges ut ifra hva som ønskes gjennomført.

For mer informajon kontakt oss på post@norwegianbushcraft.no